Skip to main content

Our story

De Bossche bol, Haagsche Hopjes, het Domtorentje, het Brabantse worstenbroodje… wij Nederlanders zijn maar wat trots op deze typische streekproducten. Dit uit zich niet alleen in deze lekkernijen, maar ook in leuke lokale geschenken en souvenirs.

Deze producten delen wij graag met jou, zodat jij met trots jouw favoriete stad kunt delen met je omgeving. Leuk dus om cadeau te krijgen, maar ook om cadeau te geven! Al onze stadsgeschenken hebben een eigen verhaal en zijn door CityGifts ontwikkeld of gemaakt door lokale ondernemers. Een geschenk door de stad, voor de stad!

Ons doel is om steeds weer unieke producten aan de webshop toe te voegen voor een zo breed mogelijk publiek. Want of jij nu die trotse inwoner bent, die verhuisde vriend of vriendin of gewoon die toerist die maar wat graag een aandenken van de stad mee naar huis wilt nemen; bij CityGifts vindt je jouw unieke cadeau! Daarnaast willen wij lokale ondernemers een platform bieden om hun unieke producten met jullie te kunnen delen. Dit kan bij één van onze verkooppunten, maar ook gemakkelijk online in onze shop.

Op zoek naar een leuk cadeau of souvenir van jouw stad? Stop met zoeken en shop jouw CityGifts hier!

De waardering van citygifts.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 18 reviews.