Skip to main content

Specials

Op onze specials pagina vindt je de meest uiteenlopende producten die één ding gemeen hebben: ze zijn uniek! De producten die je op deze pagina tegenkomt zijn alleen in onze webshop te verkrijgen, zijn als limited edition uitgebracht of zijn speciaal ontworpen voor een specifieke stad!

Een handig én uniek cadeau!

Spaghettimeters

Alleen verkrijgbaar bij CityGifts!

CityGifts

Over de ondernemer

CityGifts is in 2019 opgericht door Jesper de Ruiter (Utrecht) met het idee om zoveel mogelijk unieke stadsgeschenken aan te bieden voor trotse inwoners en bezoekers van tal van Nederlandse steden (dit aantal blijft groeien). De producten die in de webshop aangeboden worden zijn gemaakt door CityGifts en/of in samenwerking met lokale ondernemers. Ben jij dus op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander? Dit bestel je nu gemakkelijk en snel op CityGifts.com!

Studio Starling

Over de ondernemer

Met de gedachte “ik wil mooie dingen maken” heeft Anne Maayke Spreeuwers haar baan als arts opgezegd en is zij Studio Starling begonnen. Van dokter naar grafisch ontwerper: een moedige keuze met als resultaat een super leuke collectie babyproducten. Zo ontwerpt en produceert Anne Maayke originele babyrammelaars en muziekdoosjes. Daarnaast hecht zij er veel waarde aan dat een kraamcadeau duurzaam en eerlijk geproduceerd moet zijn. De producten van Studio Starling zijn dan ook gemaakt van biologisch katoen en zelfs de verpakking is van composteerbaar plastic (kan bij gft-afval).

Baby Rammelaars

Online verkrijgbaar bij CityGifts!

Een origineel en duurzaam kraamcadeau!

Kleurrijke producten en creaties!

Utrechts Keramiek

Online verkrijgbaar bij CityGifts!

Stichting echtWaar

Over de ondernemer

De Utrechtse stichting echtWaar is in 2015 opgericht en geldt als werkplaats voor mensen met een arbeidsbeperking. Op de werkplaats worden de leukste textiel- en keramiek producten gemaakt. Denk aan koffiemokken van de Domtoren en het Stadskantoor uit Utrecht (maar liefst 7 verschillende creaties!) of een hippe totebag van De Dom. De werkplaats wordt geleid door Loes van der Heijden en Irma Heijnsdijk. Samen met hun kunstenaars werken zij aan de meest kleurrijke én mileuvriendelijke producten.

Snellies Waskit

Over de ondernemer

Kaarsen van Torens is opgericht door Mandy en Manon Snel, tweelingzussen met de ambitie samen te ondernemen, gepaard met vooral heel veel plezier. Mandy en Manon zijn nichtjes van Ruud Snel; de bedenker van de originele Domkaars en al vanaf 1969 Domkaarsenmaker in zijn atelier Ruud’s Waskit in de Domstad. Ruud was een kleurrijke persoonlijkheid en wilde ‘licht verspreiden’. Alle kaarsen worden door de gezusters handgemaakt en iedere kaars vertelt een eigen persoonlijke boodschap van de gever naar de ontvanger. Of het nu gaat om een cadeau, een herinnering, een vrolijke noot, mooi om neer te zetten, leuk om weg te geven, om op een speciale gelegenheid aan te steken. Je geeft een aandenken… dat licht verspreidt.

De Dom, Martinitoren en De Brandaris

Online verkrijgbaar bij CityGifts!

Breng sfeer in huis met deze prachtige kaarsen!

De waardering van citygifts.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 18 reviews.